Friday, August 22, 2008

CaDaNgaN aKu'z

1. TEMPAT : PULAU PANGKOR

2. TARIKH : Cadangan tarikh yang sesuai.......
SABTU-ISNIN
1. 27/06/09-29/06/09
2. 28/03/09-30/03/09
3. 30/05/09-01/06/09
(1/2 aJk keNa daTanG aWaL siKit dr taRikH)

3. AKTIVITI: kiTa akaN biNcanG akan waktu aJk dah tuBuh...

4. aJK : tuGasaN ajk
1. aJk aktiviti (4 org)
2. ajk penginapan
3. aJk makanan n minuman
4. ajk peralaTan
(ajk laiN nnt diPikirKan)

Nama aJk
1. iNda
2. FiD
3. aKmash
4. aNas
5. tiNi
6. laily
7.
8.
(seLepas aJk Cukup aku Nak Buat perJumpaaN. Kalau boleh aKu nak buat perJumpaan time aku cutI seM... so aku harap dapat kumPuL aJk dlu...., tarikh aku akan bagi....)


SAPE2 YANG ADA MAKLUMAT TENTANG KAWAN2 LAIN (aLaMat n no phone) BOLEH BG EMAIL KAT girlz_aimie@yahoo.com...


SokongaN

nawaL

1. TariKh : 27/06/09-29/06/09

18 comments:

Fid said...

wei...inda aku belum lg tawarkan diri aku..ko dah letak nama aku...
ceh..

aiMie said...

hhahahha... aku tau ko x kan menolak ..2yang aku tls nama ko awal2,,,, hihihi...marah ke?????

Fid said...

amboi ko...aku maner reti buat benda2 ni wei...

aiMie said...

mmm xreti belajar
ko ingat aku reti... kata nk bt reunion.. kite try the best lah... klu jd y nie...maybe kite boleh bt lagi 3,4 tahun akan datang

Fid said...

huhu...
saper g yg jd ajk?
ni je ker?cam takde respon jer...

aiMie said...

entah lah fida...aku pun x pasti...bdk2 nie mcm xde respone je nak bt
2 yang aku mintak email or alamat dier org
senag sikit aku nak bgtau kat dier org

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

yea2 kak fid jadi AJK...idupo k.fid...huhu...

inda, sowi laa..aku xleh jd ajk, nanti meeting xdpt join...naper tak wat kat pulau kapas wei??? huhu...

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

inda...

Fid said...

abis tu nawal...nak buat mcm mn....
ko bukak r buku poli dulu...aku punya buku ilang..

aiMie said...

pulau kapas jauh lah nawal.... kat plau pangkor dekat... org kedah, kl , jb nak g sne pun x jauh sgt... senag skt.....

buku aku pun entah kemana... ada aku dah tgk dah..nie xde

-BOTAK- said...

haha..mana lg.mana bdk2 lain..asyik2 nawal, aku, kak fid,tini...aku tgh cari contek ril skang nie...inda bleh x ko tukar background color..bg ceria skit..hehehe jgn marah boss..

aiMie said...

ko nak suruh aku tukar warna ape...pink boleh x... sbb aku minat pink purple....hihiihihi
nnt aku trk erk en anas...
entah lah mana entah bdk2 lain...
pening kepala otak aku dah nie...mcm xde respond sgt

Fid said...

erm...inda....ok r tu..cantik..aku pun suka jugak warna pink...

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

aku pun suka warna pink gak!!!

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

yan li = 0125046255
linda ng = 0165514259
shazia = 0125662528
rou chia = 0174698080
yan = 0125900420
amad = 0127402235
anas = 0125580100
inda = 0122046075
kak fid = 0197893652
laily = 0167212308
tini = 0132248687
cik anita = 0127022009
hernie = 0124358927
muni = 0124695413
nad = 0125820147
nurul huda = 0126221477
ril = 0138191729
shaz = 0126200720
sumatie = 0192798583
hooi ling = 0134858281

aiMie said...

nnt erk aku tkr.... aku bz skt lah skrg...mmm thankz nawal aku dah bg msg kat bdk2 nie...tgk je lah nnt ada respond ke x erk.....mmmmm...

aiMie said...

nawal no huda 2 x betul ke... org 2 kata dier bukan bdk polimas..hihihiihi

Fid said...

nawal, no k.fid pun ada gak?
erm...no huda..cuba ko try yg ni inda..017-6130630