Sunday, August 10, 2008

reuNioN 2009

assalammualaikum n salam sejahtera....

hai kawan2 Dat A 2001-2004....saya ada cadangan untuk mengadakan reunion tahun 2009... nak buat akhir tahun nie saya rasa x sempat n x boleh coz ramai kawan2 kita yang tengah mengandung sekarg nie.... so sy cadangan kan kita buat pada pertengahan tahun depan atau bulan 3. sehubung dengan itu saya meminta kerjasama dari warga DAT A 2001-2004 untuk bersama2 berbincang untuk menetapkan perkara-perkara tersebut:-

1. Jangkaan tarikh yang sesuai
2. Tempat untuk mengadakan gathering
3. cenderahati. cth baju
4. Perkara berbangkit ( aktiviti)

kerjasama semua amat lah sy perlukan...dah sya harap kita dapat tubuhkan ajk untuk reunion nie nnt....supaya mudah untuk kita laksanakan..... anda boleh menberi cadangan atau comment anda didalam blog nie...and sape2 mmber yang dah tau past2 pada mmber2 yang x tau pasal blog nie....nak tambah ape dalam nie pun boleh bg cadangan je...... n kalu rasa nak buat tahun nie n rasa still sempat nak buat boleh gak..... kita boleh bincangkan bersama.... sya rasa gak mcm nak invite pensyarah yang ajar kite masa kat poLImaS.....

15 comments:

~qudwah_mardihah~ said...

salam,

bagus cadangan ni....bagusnyerrrr..need a AJK untuk pastikan kita leh reunion sama-sama. Then blog ni bleh buat sesuatu yang bagus untuk semua BUDAK DAT 2001-2004. Tak kira DAT A atau DAT B.

dat(2001-2004) said...

betul lah 2......mmg 2 lah niat nyer......

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

huhuhu...awal tgn depan or bulan 3...mcm xdapat nak join jek...nawal ader praktikal samapai bulan 6...mcm best jek...nawal setuju pulau kapas...nanti nawal try² mintak cuti erk???

MeeRa_IdoRa said...

Erm.... aku suka banget kalo jadi reunion ni...
aku rindu samer kamu sumer..
moga kiter dpt bertemu..huhuhu..
aku suka kalau buat kat tioman..cuber kiter arrange kat tioman...lg satu, kiter kene cpt bertindak tubuhkan comittee tuk reunion kiter ni...

dat(2001-2004) said...

mmg arr kite kena cpt bertindak tp klu ada ape2 maklumat kat pulau tioman bg lah maklumat kat aku...email kan kat girlz_aimie@yahoo.com.... n bgtau lah ko org nie sape...kdg2 x pasti sgt sape..hihihihi....klu boeh maklumat tu mst lengkap n sape2 nak tawar kan diri jd comittee reunion bgtau lah... bg aku org y tawar diri sndr lagi senag nak buat kerja...mmmm... bg je nama n no contact.... nnt kite contact lah...lagi cepat confirm lagi cepat kita putus kan nak buat ke x....
aku harap sgt benda nie jd...coz dah lama kan kite x jumpa... n aku harap semua bg kerjasama...baru best....

-BOTAK- said...

assalamualaikum wbt...kpd kwn2 ku yg dirindui...setelah sekian lama x btemu akhirnya..kita akan bertemu jua dkt pulau pangkor..hehe sbb budget ma..so ape prancangan cik pengarah reunion..yg dah kawen bleh bawak laki n bini diorg x? (aku & am) blom kawen lagi...

dat(2001-2004) said...

ok.... kite boleh buat kat pulau pangkor.... tp klu susah nak bt sne pd pun ada..hihihihi... senag skt pd sbb dekat skt nk roger.... aku pun boleh g sne..... tp ape2 pun kite jumpa lah dlu... bg kwn2 y snggup jd ajk k contact2 lah aku nie...bg sesiapa dah kahwin boleh bawak laki bini n anak msg2..... no hal nie...

ArmBenz said...

I"D really dont mind where evr u all wnt 2 decide,Either Pangkor or redang ke..Kt polimas pun aku x ksah..To Botak: Dont worry with our room soon aku sponsor skit2 la nanti. But i dont think so DatB guys wnt 2 join us too.. especilly Female grup.

ArmBenz said...

I"D really dont mind where evr u all wnt 2 decide,Either Pangkor or redang ke..Kt polimas pun aku x ksah..To Botak: Dont worry with our room soon aku sponsor skit2 la nanti. But i dont think so DatB guys wnt 2 join us too.. especilly Female grup.

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

aih amad...adakah anda merujuk kepd sesiapa?? ops!!!

eleh laily, sebok jek suh tubuh committee...ampe jd laa committee...inda, bg laily jadi ajk logistik...hehe...

buat kat kapas laa...pangkor dah bosan..

dat(2001-2004) said...

mmm first kita bincang untuk bdk clas kite dlu.... nnt tgk berapa org y join ... baru kite invite dat b..... skrg nie ko org x bncg pun kat mana...bila tarikh nyer...aktiviti ape...
wpun ko org setuju nak buat reunion nie...aku suruh korg bg cadangan...
1.tempat??/
2.tarikh??
3.aktiviti????
nie kata setuju je... tp x cadang ape2,,,
aku dah mulakan.... ko org tlg2 lah langkah seterus nyer wahai kawan2 aku.....
lagi setle cepat lagi senang... sbb nnt bila lah dpt tarikh tempat... aku nak buat budget pulak... banyak kerja siot.....

-BOTAK- said...

erm..
Tempat: bg aku kat pangkor, cadangan aku...
Tarikh: aku minta ujung bulan 5 n awal bulan 6...
Aktvt: ape ek..?kena cnfrm dulu brape org..laki sape nk ikut..xkan aku,am,n ril jer...tol x?

nak jumpe bila g tau aku..kat mana?bleh aku trun insyaAllah...
Am..aku x ada mslh klau ko nak ajak dak pompuan datB..hehe..aku faham..kwn2 bah, kamek sik kesah..

tuan pengerak reunion..mun ada yg mauk mbak gerek dpat sik?hehe..aku nanya jak..tp iboh arap aku dpt mbak gerek aku..

aktvt-mari belaja klaka sarawak a9mari blaja cakap sarawak)hehehe

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

huh anas...wah2...kamek sik paham apa kitak ckp...hik hik...

wei korang...cian kat inda tu...dia marah xjd ajk...inda...wat kat pulau kapas laa...erm...kita wat akhir buln 6...klu bole laa...

Fid said...

bila nak start wei..

dat(2001-2004) said...

CADANGAN AKU...
1. TEMPAT PULAU PANGKOR.(bdk class kita kebanyakan bdk johor, kedah, kl, n.sembilan,melaka kan...p.kapas jauh sgt...)

2.TARIKH aku nak cadang kan kite buat ari SABTU-ISNIN
1. 27/06/09-29/6/09
2. 28/03/09-30/03/09
3. 30/05/09-01/06/09
nie cadangan tarikh aku lah... so klu setuju bg comment k...

3.AKTIVITI 2 kite bincang bila ada ajk...

4.aku tawar kan diri aku jd ajk...n sape nak jd ajk ngan aku bg aku nama..hihihi...(ADA NO AKU KAN)

PADA KAWAN2 AKU... AKU NAK MNTK TLG KO ORG NIE... MCM MANA AKU NAK TAHU BERAPA ORG YANG NAK JOIN.... N MCM MANA AKU NAK BGTAU Y LAIN TETNG PROGREM NIE....