Monday, September 8, 2008

kaWan2...

my dear friendz....

mmm aku ada plan tentang reunion kite...
so aku cuma nak someone yang boleh tlg contact u penginapaN n tanya price y dier bg dlm budget 40 person min...
buat masa nie 2 je yang aku perlukan....
mmm sebnr nyer aku rasa mcm aku sorg je y beria2 nak buat reunion nie...yang lain mcm x amk port je....mmmm x best lah mcm nie...coz aku skrg tgh bz gak ngan class n kerja aku,,,, so klu ada mmber2 free bantu2 lah aku.... plz...aku hope sgt reunion nie jd...coz dah lama x jumpa mmber2 kan... n lagi y dah kawin...luang kan sedikit masa bersama kaMi..n u all blh lah honeymoon sekaLi...kan 2 daLam saTu

10 comments:

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

cian kat ampe inda...kami dah bgtau kat diorg...kbykkan nyer setuju tapi malas nak masuk blog...bykknyer macam.."kami ikut jek..apa2 bgtau laa erk??" kami ckp kat diorg, masukkah blog, br nampak mcm interest nak join...diorg ckp.."tgklah..."
so what can i say anymore???

Fid said...

inda...takpelah..nantilah aku tolong callkan utk ko..bg no tepon org tu..
sian kat ko...ko nak biler..kalo skrg ni takleh..aku busy skit ngn laporan nak buat..

aiMie said...

FIDA NIE NO PHONE ORG KAT PANGKOR KO TRY CALL
FARID ( BOY ) 0196669252 OR 0126089252
Y NIE KO TANYA
1. PAKEJ 3 HARI 2 MLM...(40 ORG)- BILIK, 2 BFAST, 2 LUNCH, 1 DINER, 1 BBQ,FERI, TEKSI, ( SEORG BERAPA)
2. KLU NAK MSKKAN BBQ N SET KAROKE COST BERAPA.
3. HALL BBQ OPEN OR CLOSE


N NIE PULAK NO PHONE BAJU OR JACKET
MARIA 0166141345
Y NIE KO TLG TANYA COST (HARGA)
1. BAJU ( LENGAN PENDEK & LENGAN PANJANG
2. CAWAN & KEY CHIN

aiMie said...

ape2 bgtau aku lah erk.... thankz

Fid said...

wei..ko nak biler? kalo la ni..aku tak dan...next week bleh?

aiMie said...

BOLEH JE

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

erm...aku leh uruskan utk tshirt sbg souvenir...aku ader member yg wat tshirt ni...sorg dlm rm27, klu lengan pendek rm25...siap packing lagi..kalau nak make sure bg deposit sorg rm15...klu jadi, kami suh diorg stat designkan...

~mardihah~ said...

salam,

ciannyer korang....meh aku tolong untuk update senarai kawan-kawan /mereka yang ingin join ke reunion ni...ape2. please sms me or email sahaja...

kiter cuba yg terbaik ya..

Fid said...

inda...aku tak call lg...

Fid said...

inda,
aku call no yg ko bg tu..
takde org angkat pun...